Vendégkönyv

Elejére<<< < 1 2 3 4 5 > >>>Végére


Mesznikov Sándo
2011-09-17
Szia Veronika nagyon szeressük édesapád dalait nagyon tetszik a tánc Nádudvaron lakunk ha közelbe van fellépése mindig ott vagyunk .További sok sikert kivánunk nektek ,és jó egészséget


Szabó András
2011-09-02
Kedves Kaczor Veronika! Nagy rajongója vagyok drága édesapukádnak. Ott voltam a fellépéseteken többször is Teskándon és Búcsúszentlászlón. Szabó Andris. Kérlek jelölj be a facebookon, apukád is legyen szíves.


Tolvai Idikó Ré
2011-08-15
Üdv Kedves Veronika! El se hiszem,hogy írhatok neked :) Nagyon köszönöm ,hogy Apukáddal (Kacor Feri bácsival) feléptetek nagyon tetszettt a műsor még mindig arról beszélnek a mamámék és a dédi mama mert ők is én is rendszersen halgatjuk vesszük a lemezeket már gyüjtemény is van nagy álmunk a nagyszülőkkel elmenni és a szomszéddal Prike nénivel És Magdika nénivel a Pertu Parrty című műsorba !Rendszersen nézzük a Nóta Tv-t !Remélem nem sokká újra tatlálkozunk !Addigis üdvözzölek téged és a kedves családodat!Remélem meg keptad a levelemet !üdv :Tolvai ILdikó Réka (Rékus) és a Tolvai és Barta család!


Galamb József
2011-07-21
Szia Veronika. Neked külön köszönjük a szép műsort Borbáson :) /2011-07-16/ Sok sikert a táncban és persze a szépségápolásban is :) Józsika- Kecskemét :)


VARGA CSABA
2011-06-11


pataki mihály
2011-05-15
Nem hagyomki ezt a lehetőséget hogy én is főlzárkozak őnőkhőz Előszőr is patyy-nak hivnak ismerőseim és zalaegerszegi lakos vagyok egyenlőre ennyit tisztelettel patyy

Elejére<<< < 1 2 3 4 5 > >>>Végére


Bejegyzés írása

Küldő neve:

Küldő e-mail címe:

Bejegyzés szövege:

 

Kérjük írja be az ellenörző kódot: